Преносни скенери

Преносни скенери


Прикажи:
Сортирај по:

Скенер IRIScan Anywhere 5

IRIScan Anywhere 5Исклучително компактен, автономен и пренослив, IRIScan ™ Anywhere 5 е идеале..

7.299,00

Скенер IRIScan Anywhere 5 Wifi

IRIScan Anywhere 5 WifiИсклучително компактен, автономен и пренослив, IRIScan ™ Anywhere 5 е и..

8.499,00

Скенер IRIScan Book 5

Скенирајте книги и списанија во секое време, насекаде и без отстранување на страници благодарение на..

7.299,00

Скенер IRIScan Book 5 Wifi

Скенирајте книги и списанија во секое време, насекаде и без отстранување на страници благодарение на..

8.499,00

Скенер IRIScan Executive 4

IRIScan Executive 4Врвен пренослив дуплекс скенер Најбрз 8 ППМ дуплекс двостран мобилен ск..

9.599,00

Скенер IRIScan Express 4

IRIScan Express 4USB пренослив скенер кој скенира различни типови на документи!Компактен лесен УСБ н..

7.299,00

Скенер IRIScan Mouse 2

IRIScan Mouse 2Скенер + маус !Се во едно целосно опремен скенер и маус !Скенира се до А4 големинаКон..

3.399,00

Скенер IRIScan Mouse Executive 2

IRIScan Mouse ExecutiveСкенер + маусСкенирај со само еден клик !Скенира документи , визит карти , ве..

4.459,00

Скенер IRIScan Mouse Wifi

IRIScan Mouse WifiСкенер + бежичен маусhttps://www.youtube.com/watch?v=GPU9svIAw9YПрактично, безжичн..

7.299,00

Скенер IRIScan Pro 3 Wifi

IRIScan™ Pro 3 Wi-FiScan anything, share anywhere!Lightweight and battery-powered scanner8-page docu..

12.999,00

Скенер IRISNotes 3

Интелигентно дигитално пенкало што ги конвертира вашите рачно напишани белешки во дигитален текст ..

7.299,00

Скенер IRISNotes 3 Air

Интелигентно дигитално пенкало што ги конвертира вашите рачно напишани белешки во дигитален текст ..

8.499,00

Скенер IRISPen Air7

IRISPen Air 7Дигиталниот означувач што го пишува она што го скенирате!Бежично и едноставно за у..

8.499,00

Скенер IRISPen Executive7

You highlight, it types!Преносен со USB напојувањеПрепознавање на текст и броевиРаботи со  Word..

5.599,00