Селотејпи метализирани

Селотејпи метализирани


Прикажи:
Сортирај по:

Селотејп метализиран 48*25м

-Селотејп траки  со метализирана лепенка(метализирано сребро) се користи за изолација на клими,..

277,50

Селотејп армиран 50*50м

-Селотејп траки засилени со фибростакло за лепење натешки пакети,картони,разни кутии, палетизирање к..

217,50