Акрилни

Акрилни


Прикажи:
Сортирај по:

Селотејп траки 48*50 A

-Селотејп траки за лепење напакети,картони,разни кутии рачно и машински.-отпорност на влага и старее..

33,00

Селотејп траки 48*60 A

-Селотејп траки за лепење напакети,картони,разни кутии рачно и машински.-отпорност на влага и старее..

39,00