Солвент

Солвент


Прикажи:
Сортирај по:

Селотејп траки 48*60 С

-Селотејп траки за лепење напакети,картони,разни кутии рачно и машински.-отпорност на влага и старее..

44,50

Селотејп траки 48*110 С

-Селотејп траки за лепење напакети,картони,разни кутии рачно и машински.-отпорност на влага и старее..

70,50