Селотејпи

Селотејпи


Прикажи:
Сортирај по:

Селотејп траки 48*50 A

-Селотејп траки за лепење напакети,картони,разни кутии рачно и машински.-отпорност на влага и старее..

33,00

Селотејп траки 48*60 A

-Селотејп траки за лепење напакети,картони,разни кутии рачно и машински.-отпорност на влага и старее..

39,00

Селотејп траки 48*60 С

-Селотејп траки за лепење напакети,картони,разни кутии рачно и машински.-отпорност на влага и старее..

44,50

Селотејп траки 48*110 С

-Селотејп траки за лепење напакети,картони,разни кутии рачно и машински.-отпорност на влага и старее..

70,50

Креп траки 19*20

-Селотејп хартиени траки се користат прибоење на коли,прозори,кречење и др.-при краткотрајно лепење ..

19,50

Креп траки 19*50

-Селотејп хартиени траки се користат прибоење на коли,прозори,кречење и др.-при краткотрајно лепење ..

38,50

Креп таки 25*20

-Селотејп хартиени траки се користат прибоење на коли,прозори,кречење и др.-при краткотрајно лепење ..

39,00

Креп таки 38*20

-Селотејп хартиени траки се користат прибоење на коли,прозори,кречење и др.-при краткотрајно лепење ..

42,00

Креп таки 48*20

-Селотејп хартиени траки се користат прибоење на коли,прозори,кречење и др.-при краткотрајно лепење ..

51,00

Креп таки 48*50

-Селотејп хартиени траки се користат прибоење на коли,прозори,кречење и др.-при краткотрајно лепење ..

82,60

Селотејп метализиран 48*25м

-Селотејп траки  со метализирана лепенка(метализирано сребро) се користи за изолација на клими,..

277,50

Селотејп армиран 50*50м

-Селотејп траки засилени со фибростакло за лепење натешки пакети,картони,разни кутии, палетизирање к..

217,50

Двострано леплива трака 48*10

-трака текстилна со лепило од двете страни за лепење нахартии,домашна декорација,куки,огледала,пласт..

50,50

Двострано леплива трака 48*25

-трака текстилна со лепило од двете страни за лепење нахартии,домашна декорација,куки,огледала,пласт..

86,50

Двострано леплива трака 48*25

-трака со фолија со лепило од двете страни за лепење натеписони-солвент лепило од синтетички каучук-..

147,00