Фотокопирни хартии

Фотокопирни хартии


Прикажи:
Сортирај по:

Фотокопирна Smart Copy A4/80gr

- Боја : бела- Димензија : 21*29.7  A4- Пакување : 5 топа- Листови : 1/500 - Хар..

218,00

Фотокопирна a-Copy A4 / 80gr Ново

Фотокопирна a-Copy A4 / 80gr

- Боја : бела- Димензија : 21*29.7  A4- Пакување : 5 топа- Листови : 1/500 - Хар..

260,00

Фотокопирна Fabriano 3 A4 / 80gr

- Боја : бела- Димензија : 21*29.7  A4- Пакување : 5 топа- Листови : 1/500 - Хар..

270,00

Фотокопирна Fabriano 3 A3 / 80gr

- Боја : бела- Димензија : 29.7*42  A3- Пакување : 5 топа- Листови : 1/500 - Хар..

580,00

Фотокопирна Double A A4/80gr

- Боја : бела- Димензија : 21*29.7  A4- Пакување : 5 топа- Листови : 1/500 - Хар..

290,00

Фотокопирна MultiCopy A4/80gr

- Боја : бела- Димензија : 21*29.7  A4- Пакување : 5 топа- Листови : 1/500 - Хар..

310,00

Фотокопирна Fabriano Multipaper A4/90gr

- Боја : бела- Димензија : 21*29.7  A4- Пакување : 4 топа- Листови : 1/500 - Хар..

488,00

Фотокопирна Fabriano Multipaper A4 / 100gr

- Боја : бела- Димензија : 21*29.7  A4- Пакување : 4 топа- Листови : 1/500 - Хар..

455,00

Фотокопирна Fabriano Multipaper A4 /120gr

- Боја : бела- Димензија : 21*29.7  A4- Пакување : 5 топа- Листови : 1/250 - Хар..

331,00

Фотокопирна Fabriano Multipaper A4/140gr

- Боја : бела- Димензија : 21*29.7  A4- Пакување : 5 топа- Листови : 1/250 - Хар..

378,00

Фотокопирна Fabriano Multipaper A4/160gr

- Боја : бела- Димензија : 21*29.7  A4- Пакување : 5 топа- Листови : 1/250 - Хар..

460,00

Фотокопирна Fabriano Multipaper A4/200gr

- Боја : бела- Димензија : 21*29.7  A4- Пакување : 4 топа- Листови : 1/250 - Хар..

573,00

Фотокопирна Fabriano Multipaper A4/240gr

- Боја : бела- Димензија : 21*29.7  A4- Пакување : 5 топа- Листови : 1/150 - Хар..

480,00

Фотокопирна Fabriano колор-интензив А4

- Боја : светла-интезивна- Димензија : 21*29.7  A4- Пакување : 5 топа- Листови : 1/50..

446,00

Фотокопирна Fabriano колор-пастел А4

- Боја : пастел- Димензија : 21*29.7  A4- Пакување : 5 топа- Листови : 1/500- Хартија..

416,00