Двострано лепливи траки

Двострано лепливи траки


Прикажи:
Сортирај по:

Двострано леплива трака 48*10

-трака текстилна со лепило од двете страни за лепење нахартии,домашна декорација,куки,огледала,пласт..

50,50

Двострано леплива трака 48*25

-трака текстилна со лепило од двете страни за лепење нахартии,домашна декорација,куки,огледала,пласт..

86,50

Двострано леплива трака 48*25

-трака со фолија со лепило од двете страни за лепење натеписони-солвент лепило од синтетички каучук-..

147,00

Двострано леплива трака 18*3

-трака со сунгер со лепило од двете страни за лепење или изолација-солвент лепило од синтетички кауч..

20,50

Двострано леплива трака 48*3

-трака со сунгер со лепило од двете страни за лепење или изолација-солвент лепило од синтетички кауч..

41,50