Креп траки

Креп траки


Прикажи:
Сортирај по:

Креп траки 19*20

-Селотејп хартиени траки се користат прибоење на коли,прозори,кречење и др.-при краткотрајно лепење ..

19,50

Креп траки 19*50

-Селотејп хартиени траки се користат прибоење на коли,прозори,кречење и др.-при краткотрајно лепење ..

38,50

Креп таки 25*20

-Селотејп хартиени траки се користат прибоење на коли,прозори,кречење и др.-при краткотрајно лепење ..

39,00

Креп таки 38*20

-Селотејп хартиени траки се користат прибоење на коли,прозори,кречење и др.-при краткотрајно лепење ..

42,00

Креп таки 48*20

-Селотејп хартиени траки се користат прибоење на коли,прозори,кречење и др.-при краткотрајно лепење ..

51,00

Креп таки 48*50

-Селотејп хартиени траки се користат прибоење на коли,прозори,кречење и др.-при краткотрајно лепење ..

82,60