Оловни пломби

Оловни пломби

  • Производител: MIKROKOM
  • Шифра на производот: 0358
  • Расположливост: На залиха
  • 480,00

Достапни опции

Опис

- состав : олово 98%

- димензии : ф- 8мм , ф-10мм , ф-12мм , ф-14мм