Фотокопирна Double A  A4/80gr

Фотокопирна Double A A4/80gr

  • Шифра на производот: 0001
  • Расположливост: На залиха
  • 252,00

Опис

- Боја : бела

- Димензија : 21*29.7  A4

- Пакување : 5 топа

- Листови 1/500 

- Хартија за фотокопир, ласерски и инк џет печатачи. 

- Боја : бела- Димензија : 21*29.7  A4- Пакување : 4 топа- Листови : 1/500 - Хар..
455,00

- Боја : бела- Димензија : 21*29.7  A4- Пакување : 5 топа- Листови : 1/150 - Хар..
393,00