Плико за ЦД-ДВД со прозор

Плико за ЦД-ДВД со прозор

  • Шифра на производот: 0035
  • Расположливост: На залиха
  • 1,18
Овој производ има минимална количина од 100

Опис

  • за 1 ЦД
  • 1/100
  • бело
Capacities120, 240, 480 GBInterfaceSATA III (6 Gb/s). Backwards compatible with SATA II and IManufac..
3.799,00